Ιστορία

H εταιρεία κατασκευής υποδημάτων με σήμα το ελάφι δραστηριοποιείται στο χώρο της υπόδησης από το 1917 συνεχίζοντας την παράδοση της κατασκευής και εμπορείας υποδημάτων που ξεκίνησε στη Σμύρνη της Μ. Ασίας .Ύστερα από 100 χρόνια , η ιστορία της εταιρείας συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με την ίδια να διατηρεί μια από τις ηγετικές θέσεις στο χώρο.

H «4action», μια εταιρεία αμιγώς ελληνική και απόλυτα υγιής οικονομικά, εξακολουθεί να κατασκευάζει τα προϊόντα της «Softies», «Woodland» και «Manager» εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερα από 200 σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η δημιουργία και ανάπτυξη νέων προϊόντων προσανατολισμένα στο μαλακό, άνετο, καθημερινό, αξιόπιστο, μοδάτο και για όλες τις χρήσεις υπόδημα. Κάθε επιμέρους τμήμα του υποδήματος ελέγχεται επιμελώς από μια σειρά ειδικών τεχνικών ώστε να εξασφαλίζεται η άψογη ποιότητα που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Τα υποδήματα είναι κατασκευασμένα από φυσικά δέρματα και δερμάτινες φόδρες ,κατάλληλα επεξεργασμένα με ευρωπαϊκές προδιάγραφες χωρίς να εμπεριέχουν PCP(Pentechlorophenol) και άλλες βλαβερές ουσίες εξασφαλίζοντας έτσι την καθημερινή υγιεινή των κάτω άκρων.

Η απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας με διεθνή ταξινόμηση (Hybrid -Technology) αποδεικνύει το γεγονός ότι η κύρια μέριμνα της εταιρείας είναι τόσο η συνεχής ενημέρωση των τάσεων της μόδας, των νέων τεχνολογιών και υλικών, όσο και η πλήρης κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών της αγοράς, επιχειρώντας με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στους πελάτες και το περιβάλλον.

Η αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού και η εμπιστοσύνη των πελατών της αποτελούν τις βασικές αιτίες της μέχρι σήμερα καταξίωσής της στο χώρο της υπόδησης.
Ιστορία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FOUR ACTION ΑΒΕΕ
Θηβαϊδος 11 & Σενέκα Κηφισιά, Τ.Κ. 14564
Αθήνα, Ελλάδα
T. 210 6202363,  F. 210 6203698

Τμήμα πωλήσεων
sales@softies.gr
 T. 210 6200135, 210 6202363
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Payments
Master Pass
© 2020 Softies. All rights reserved.
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion