ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Επιλογή των υλικών
Επιλογή των υλικών
Όλα μας τα υποδήματα κατασκευάζονται από κατάλληλα   επεξεργασμένα  δέρματα. Κατά το πρώτο στάδιο της παραγωγής, επιλέγονται τα δέρματα που θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή των υποδημάτων. Όλα τα δέρματα που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά, αδιάβροχα, βέλτιστα επεξεργασμένα, και πληρούν απόλυτα όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ώστε να μην περιέχουν PCP και άλλες βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό.
Σχεδιασμός-Kοπή
Σχεδιασμός-Kοπή
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η δημιουργία και ανάπτυξη νέων προϊόντων προσανατολισμένα στο μαλακό, άνετο, καθημερινό, αξιόπιστο, μοντέρνο και για όλες τις χρήσεις υπόδημα. Κατά τον σχεδιασμό, κάθε σχέδιο περνά από μια σειρά δοκιμών και ελέγχων,  ώστε να εξασφαλιστεί η υψηλή άνεση για την οποία φημίζονται όλα τα προϊόντα της SOFTIES. Κατά την κοπή των δερμάτων, επιλέγονται μόνο  τα μέρη που δεν περιέχουν φυσικά σημάδια ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το βέλτιστο δυνατό.
Ραφή
Ραφή
Η ραφή των κομματιών αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εργασίες τόσο για το αισθητικό όσο και για το χρηστικό αποτέλεσμα στα υποδήματα.  Για το λόγο αυτό, η Softies έχει επιλέξει τα φόντια (επάνω μέρος των παπουτσιών) να γίνονται χειροποίητα, από το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας. 
Μοντάρισμα
Μοντάρισμα
Το μοντάρισμα του παπουτσιού αποτελεί από τα πλέον ουσιαστικά στάδια παραγωγής του. Είναι το στάδιο εκείνο που δίνει στο υπόδημα την τελική του μορφή, για αυτό και είναι απαραίτητο να υλοποιείται από ειδικούς και έμπειρους τεχνικούς. Η Softies με την ιστορία που έχει διαγράψει στο χώρο της κατασκευής υποδημάτων, έχει επιλέξει τους κατάλληλους τεχνίτες για το σωστό και άψογο μοντάρισμα των υποδημάτων της.
Κόλλημα
Κόλλημα
Το πιο σημαντικό στάδιο της παραγωγής του παπουτσιού. Παπούτσι και σόλα αλείφονται από ειδικά μηχανήματα με κόλλα ξεχωριστά και αφήνονται να στεγνώσουν. Στην συνέχεια περνούν μέσα από ειδικούς φούρνους ώστε επανενεργοποιηθεί η κόλλα και να επιτευχθεί η βέλτιστη συγκόλληση τους. 
Φινίρισμα
Φινίρισμα
Αποτελεί το τελικό στάδιο της παραγωγής. Τα δέρματα των παπούτσιων γυαλίζονται με ειδικά συστατικά που προστατεύουν και αναδεικνύουν το προϊόν. Γίνεται ο τελικός καθαρισμός και έλεγχος και τοποθετούνται κατάλληλα στα κουτιά τους.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FOUR ACTION ΑΒΕΕ
Θηβαϊδος 11 & Σενέκα Κηφισιά, Τ.Κ. 14564
Αθήνα, Ελλάδα
T. 210 6202363,  F. 210 6203698

Τμήμα πωλήσεων
sales@softies.gr
 T. 210 6200135, 210 6202363
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Payments
Master Pass
© 2020 Softies. All rights reserved.
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion