Όροι χρήσης / Τρόποι πληρωμής

Όροι – Προϋποθέσεις χρήσης του site
 
Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα softies.gr . Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχθεί ανεπιφύλακτα  τους όρους χρήσεως όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος softies.gr. To ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους κάτωθι όρους οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Κάθε τυχόν αλλαγή ισχύει αυτόματα με την ανάρτησή της στη σελίδα αυτή.
 
 
Ασφάλεια Συναλλαγών 
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα softies.gr αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:
 
Αναγνώριση Πελάτη
 
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (όνομα χρήστη/email) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
 
Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα softies.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για την δημιουργία password.
 
Απόρρητο Συναλλαγών
 
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/ μέλος στο softies.gr είναι εμπιστευτικές και το ηλεκτρονικό κατάστημα softies.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).
Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
 
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες ηλεκτρονικού καταστήματος softies.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου softies.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του ηλεκτρονικού καταστήματος που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τo ηλεκτρονικό κατάστημα  επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
 
 
 
Τρόποι Πληρωμής
 
Α) Αντικαταβολή (μόνο για πελάτες εντός Ελλάδας)
 
Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.
 
Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία, χωρίς καμία επιβάρυνση.
 
 
 
Β) Κατάθεση σε τράπεζα
 
Η έναρξη των διαδικασιών κατασκευής της ηλεκτρονικής παραγγελίας θα ξεκινάει αφού κατατεθούν τα χρήματα στην τράπεζα.

  
ALPHA BANK
Κάτοχος: ΦΟΡ ΑΞΙΟΝ ΑΒΕΕ
 
Σαν αιτιολογία καλείσθαι να αναγράφεται τον αριθμό παραγγελία σας.

Αριθμός λογαριασμού: 139-00-2002-008137
 
IBAN: GR93 0140 1390 1390 0200 2008 137
 
 
 
Γ) Πιστωτική-Χρεωστική κάρτα-MasterPass
 
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα ALPHA BANK. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα softies.gr είναι απόλυτα ασφαλής.
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.
Διαβάστε περισσότερα στις παραγράφους  Ασφάλεια Συναλλαγών και Προσωπικών Δεδομένων.
 
 
 
 
 
Αποστολές 
 
Οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για τον καταναλωτή οποιαδήποτε κι αν είναι η παραγγελία σας.
 
Για αποστολές στην Κύπρο, την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει χρέωση ανάλογα με την περιοχή:
 
Οι χρεώσεις για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 15 € το ζεύγος και για τον υπόλοιπο κόσμο ποικίλλουν ανάλογα με την χώρα
 
Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται μέσω των ACS courier και εκτός Ελλάδας μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
 
Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που το προϊόν θα δοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών είναι 1-3 εργάσιμες μέρες εντός Ελλάδας και 5-10 εργάσιμες μέρες εκτός Ελλάδας.
 
 
 
 
Χρόνος αποστολής/παράδοσης 
 
Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος softies.gr είναι η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της.
 
Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 13:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος).
 
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.
 
Κάθε ζευγάρι υποδήματος κατασκευάζεται αποκλειστικά για κάθε πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα softies.gr δεν διαθέτει stock αποθεμάτων. Από την στιγμή που θα επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας , η κατασκευή της χρειάζεται 4 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί και 1-3 ημέρες από την στιγμή που το προϊόν θα δοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Σύνολο 5-7 εργάσιμες ημέρες για την κατασκευή και παράδοση της παραγγελίας σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Πολιτική επιστροφών 
 
 
 Σε περίπτωση που δεν σας κάνει το νούμερο, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το ζευγάρι σας και να το αντικαταστήσετε με άλλο νούμερο ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, με άλλο σχέδιο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης του. Η πολιτική της εταιρείας μας δεν επιτρέπει την επιστροφή χρημάτων.
 
Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην κατάσταση που αγοράστηκε .
 
Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία, διαφορετικά η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Αν για οποιοδήποτε λόγο η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας, έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις από την εταιρεία courier.
 
Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.
 
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος , ο καταναλωτής αναλαμβάνει να πληρώσει τα έξοδα αποστολής προς εμάς και το ηλεκτρονικό κατάστημα softies.gr αναλαμβάνει να πληρώσει τα έξοδα αποστολής του νέου ζευγαριού.
 
Η παραπάνω πολιτική επιστροφής ισχύει για παραγγελίες εντός και εκτός Ελλάδας και για μία φορά ανά παραγγελία.
 
 
 
Η διεύθυνση που πρέπει να αποστέλλονται τα υποδήματα είναι :
4action ΑΒΕΕ
 
14564 Θηβαϊδος 11 , Κάτω Κηφισιά, Αθήνα
 
Tel: +30 2106202363
Tel: +30 2106200135
 
 
 
Πολιτική Ακύρωσης 
 
Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να ακυρώσετε την ηλεκτρονική παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε εντός 48ωρών ,από την στιγμή που κάνατε την παραγγελία, με το τμήμα πωλήσεων ώστε να γίνει η ακύρωση εγκαίρως. Διαφορετικά η χρέωση και η παραγγελία ισχύει κανονικά καθώς κάθε ζευγάρι παπουτσιών κατασκευάζεται αποκλειστικά για κάθε πελάτη και δεν υπάρχει stock αποθεμάτων .
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
FOUR ACTION ΑΒΕΕ
Θηβαϊδος 11 & Σενέκα Κηφισιά, Τ.Κ. 14564
Αθήνα, Ελλάδα
T. 210 6202363,  F. 210 6203698

Τμήμα πωλήσεων
sales@softies.gr
 T. 210 6200135, 210 6202363
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Payments
Master Pass
© 2020 Softies. All rights reserved.
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion